Αρχική Υπηρεσίες
Υπηρεσίες & Κατασκευές Εκτύπωση E-mail

Γύψινα, Ψευδοροφές, Χωρίσματα, Ειδικές Κατασκευές, Γυψοσανίδες Γύψινα, Ψευδοροφές, Χωρίσματα, Ειδικές Κατασκευές, Γυψοσανίδες

Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχουμε και οι κατασκευές που υλοποιούμε αφορούν γύψινα, ψευδοροφές, χωρίσματα, ειδικές κατασκευές, γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες.

Είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε δημιουργικά τα δικά σας αρχιτεκτονικά σχέδια, να μελετήσουμε τον χώρο σας, να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας ανάλογα με το στυλ που θέλετε και το ύφος των αρχιτεκτονικών σχεδίων ώστε να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση μαζί με τον προϋπολογισμό του έργου.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε από τον κατάλογο των δειγμάτων μας και από ολοκληρωμένες κατασκευές στις εκθέσεις μας, δείγματα και ιδέες, κι εμείς θα σας προσφέρουμε την εμπειρία μας για την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση τους στο χώρο σας.

Γύψινες διακοσμήσεις

Η πλούσια συλλογή γύψινων στοιχείων που διαθέτουμε, η πρωτοτυπία των σχεδίων μας προσφέρουν την δυνατότητα πολλών κατασκευών, ικανών να ανταποκριθούν σε απαιτήσεις υψηλής αισθητικής και να προσδώσουν στο χώρο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εξωτερικές κατασκευές

Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την επιλογή ανωτέρας ποιότητας υλικών προσφέρουν τη δυνατότητα κατασκευών ακόμα και των πιο δύσκολων και περίτεχνων εφαρμογών που αντέχουν στον χρόνο. Επενδύσεις εξωτερικών χώρων μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε παλιά αναπαλαιωμένα ή ανακαινισμένα κτίρια συμπεριλαμβανομένων και καταστημάτων.

 

Επικοινωνία

Ανδρέας Τσαπούνης
Γύψινα, Ψευδοροφές, Χωρίσματα, Ειδικές Κατασκευές, Γυψοσανίδες
Λ. Καζαντζάκη 10, Βαμβακόπουλο
Χανιά, Κρήτη
Κιν: 6978 788173
Email: info@gypsometal.gr